Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с задния прозорец

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Скъсано жило задно дясно ел. стъкло

Да използвам и аз темата... Заден десен ел. прозорец.Жилото е скъсано. Махнах кората и развих моторчето ама до там. Не мога да го извадя, а стъклото е в горно положение. Може да се свали 2 см надолу. Не смея да го дърпам за да не потроша още работи тъй като съм си новобранка . Търсих доста из форума за тема със снимки, но не намерих. Ако някой може да ми даде съвет ще съм благодарен.
    П.П. Свалих го някак си (трудничко беше).
    Last edited by alekstr; d.m.y г., 17:31.
    Alfa Romeo 156 1.9 JTD '99

Comment

Някой знае ли къде точно се продават жила ? И къде могат да ми сложат пломби на жилата ?

Comment

Първоначално публикувано от alekstr Покажи съобщение
        Някой знае ли къде точно се продават жила ? И къде могат да ми сложат пломби на жилата ?
        Жила се продават на пл. Възраждане, мисля че имаше спирка пред магазина.
        '05 166 V6
        '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

жила

Мерси за инфото. Аз го взех от ъгъла на Ръковска и Сливница. Имаха 1.5мм и 2мм. Взех 1.5мм вече е на вратата и всичко бачка перфектно . Трябваше да направя снимки на монтажа ама от къде толкова акъл.
          П.П. В Княжево ( 100 м след колелото на трамвая ) правят всякакви жила, но взимат скъпичко. На мен ми искаха 60 лв за смяна на жилата. При Италянеца 2-ра ръка машинка за ел.стъкло 60 лв. Иначе жилото е 1.20 лв на метър. Надявам се да съм бил полезен
          Last edited by alekstr; d.m.y г., 10:22.

Comment

Working...
          X